Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ludi novinar: Pisao o Soszynskom i zaključio – Pokrajac završava karijeru! | Fight Site

Ludi novinar: Pisao o Soszynskom i zaključio – Pokrajac završava karijeru!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.12.2012 15:51h Autor:

Igor Pokrajac

U slučaju da ovih dana na nekim inozemnim portalima naletite na šokantnu vijest da Igor Pokrajac završava svoju MMA karijeru, nemojte se ipak previše iznenaditi, to je samo jedan novinar bio na trenutak dekoncentriran i slučajno zamijenio Pokrajca sa Soszynskim.

Stanoviti James Vincent Cooper malo se opširnije raspisao o karijeri poljskog borca Krzysztofa Soszynskog koji je posljednju borbu odradio u prosincu 2011. godine kada je doživio ekspresni poraz i to jedan od težih u svojoj karijeri. Igor Pokrajac svladao ga je puno lakše nego što je to i sam u svojim najoptimističnijim scenarijima očekivao, pa je Cooper zaključio da bi to moglo značiti kraj karijere Poljskog eksperimenta.

U detaljnoj analizi Soszynskove situacije Igor se spominje samo u kontekstu borca koji mu je nanio težak poraz i time možda potaknuo da razmisli o kraju karijere, iako mu je već dogovorena iduća borba. Nastupa u Australiji 14. prosinca na istoj priredbi kao i naš Igor, a protivnik mu je Ednaldo Oliveira.

Vjerojatno biste očekivali da naslov jednog takvog članka glasi npr. "Soszynski razmišlja o kraju karijere", no itekako biste se prevarili. Novinar je članku dao naslov "Igor Pokrajac razmišlja o vješanju svojih rukavica zauvijek", a ispod toga je i fotografija našeg borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI