Lucija Bilobrk osvojila naslov europske muay thai prvakinje!

Vijesti iz regije 07.07.2018 15:20h Autor:

Lucija Bilobrk

Najtalentiranija hrvatska stand up borkinja nastavlja s fenomenalnim uspjesima! Lucija Bilobrk postala je europska muay thai prvakinja, na prvenstvu koje se održava u Pragu.

Nakon što je prošle godine došla do svjetskog WAKO zlata u Budimpešti, 19-godišnja Spličanka upisala je još jedan fenomenalan rezultat. Osvojila je svjetsko muay thai zlato u kategoriji do 75 kilograma.

U finalu se borila protiv Bojane Šebenik iz Slovenije, a odradila je nastup u kojem svojoj protivnici nije dala niti najmanje šanse za pobjedu. Lucija je od prvog trenutka bila ona koja je pritiskala, postavila je tempo meča na onaj način kakav njoj odgovora i teško da je mogla napraviti išta više da ova pobjeda izgleda impresivnije. Naravno, mogla je pobijediti prekidom, no na ovoj razini je to ipak rijedak epilog muay thai mečeva.

Izbornik reprezentacije, Emil Zoraj, još je dodao kako Lucija zapravo nije primili niti jedan ozbiljan udarac u ovom meču, što samo dokazuje kako ova djevojka kvalitetno i predano radi te da u Europi teško da ima konkurencije u svojoj kategoriji na ovom stupnju natjecanja.

Lucija je inače članica splitskog Pitbulla te je nedavno bez problema trijumfirala i na državnom prvenstvu.


foto: Lucija Bilobrk Instagram

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI