Lošije ne može: Fabjan gadno slomio prst 4 dana prije meča karijere! (FOTO)

Vijesti iz regije 14.08.2012 15:17h Autor:

Miran Fabjan

Miran Fabjan je samo četiri dana prije možda i najbitnijeg meča u svojoj dosadašnjoj karijeri teško slomio mali prst na desnoj ruci!

Ponajbolji slovenski K-1 borac, Miran "Rocky" Fabjan, odrađuje ovog tjedna posljednje treninge prije subotnjeg spektakla u Portorožu, priredbe Admiral Markets Fight Night. No, na današnjem jutarnjem treningu dogodila se zaista velika nesreća.

Fabjan je tijekom treninga na otvorenom zadobio teži prijelom malog prsta na desnoj ruci, a na Facebooku je objavio i fotografiju na kojoj se možete uvjeriti da se zaista ne radi o bezazlenoj ozljedi.

No, glavni meč večeri u Portorožu ipak neće biti otkazan, Fabjan je odlučio ući u ring bez obzira na ozljedu. "Jutarnji trening nije išao po planu, ali nema panike, svejedno ćemo rasturiti Portorož.!Fabjan VS Kongolo ostaje na popisu borbi!", rekao je Miran.

Iako će Fabjan sada zbog ove ozljede možda morati biti nešto oprezniji, nadamo se da će bez obzira na to uspjeti stići do pobjede nad jednim od top 10 K-1 boraac u kategoriji do 81 kilograma u Europi.

 

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI