Limp odgovorio Pejiću: Ne odgovaram na provokacije dečka koji se tuče samo s najlon vrećicama

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.11.2015 17:23h Autor:

Slobodan Maksimović

Nakon izjava Filipa Pejića, koje su se ticale posljednjeg nastupa Slobodana Maksimovića, 'Limp' je upitan za vlastiti komentar. Nije se htio obazirati na to, no ipak je nešto rekao o Pejiću i protivnicima s kojima se do sada susretao.

Sve je izglednije kako će revanš borba između njih dvojice donijeti novog FFC prvaka u perolakoj kategoriji, no napetosti među njima krenule su puno ranije. Bilo je to prije sedam mjeseci u Ljubljani, na FFC 18 eventu. Pejića su suci tad proglasili pobjednikom većinskom odlukom, da bi ju službena osoba poništila i proglasila borbu neriješenom.

Nakon što se Antun Račić odrekao pojasa, a Pejić i Maksimović slavili u svojim idućim FFC nastupima, sve je izglednije da slijedi njihov revanš. Pejić tako nije propustio priliku 'bocnuti' Maksimovića, kako smo danas ranije i pisali, a sad je za komentar upitan srpsko-švicarski borac.

"Ne zanimaju me dječje igre prozivanja po forumima i Facebooku", odgovorio je Limp, no onda i dodao: "Nemam vremena za prepucavanja s dečkom koji se tuče samo s najlon vrećicama, niti sam 'keyboard warrior' kao moj prijatelj Pejić, koji me pokušava isprovocirati."

Prije njihove prve borbe nije bilo napetosti, 'staredown' su odradili s osmijehom te se nakon toga i zagrlili. Također je i borba bila sjajna, no krajnji ishod i sve što je dolazilo s tim je dovelo i do napetosti između njih dvojice. Slobodana smo tako upitali da dodatno prokomentira gore navedenu izjavu.

"Imao sam sad borbu i pobijedio sam čovjeka koji se već borio za pojas, za razliku od mog prijatelja Pejića, koji skače kao luđak kad pobijedi uistinu očajne protivnike. Meni ga je čak u tom trenutku bilo žao i samo mi se potvrdio moj dojam da je on daleko ispod mene. Ne pada mi na pamet prozivati ga preko interneta, a i mislim da je to glupo i da za to nema potrebe, jer je očito da se iduću borbu borim protiv njega za pojas", rekao je.

Još je na kraju dodao: "Sve u svemu, nema nikakvog bježanja od borbe, kao što me Pejić proziva. Nema sad više ni lijevo, niti desno, niti situacije u kojoj do borbe neće doći. Pejić je dobio što je tražio i ostaje da se vidimo u ringu."

Ovogodišnja FFC sezona je završila, a iz iskustva prethodnih godina se može zaključiti kako je prvi idući event planiran za ožujak ili travanj. Možda baš tada, što bi bilo točno godinu dana od prve borbe, vidimo i ovaj željno očekivani revanš.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI