Lijepa Veronika teško ozlijeđena i mora natrag u Švedsku

Vijesti iz regije 23.08.2012 10:09h Autor:

Veronika Golčić

Veronika Golčić našla se ovih dana u neočekivano velikim problemima kad je u pitanju njezina borilačka karijera te će se najvjerojatnije morati podvrgnuti operativnom zahvatu.

Borkinja Opatija Fight Cluba, Veronika Golčić, koja je prije pola godine neuspješno napala titulu King of the Ring svjetske prvakinje u muay thaiju, trenutno je prilično teško ozlijeđena te već desetak dana nije u stanju normalno trenirati.

Radi se o ozbiljnijoj ozljedi u donjem dijelu leđa te je u posljednjih tjedan dana posjetila nekoliko hrvatskih stručnjaka koji su procijenili da će se najvjerojatnije morati podvrgnuti operativnom zahvatu, no kakva je točno situacija bolje će se znati nakon pregleda magnetskom rezonancom.

Spomenuti pregled te eventualnu operaciju Veronika će obaviti u rodnoj Švedskoj u koju se iz Opatije vraća idućeg tjedna.

"U Švedsku se vraćam idućeg petka i tamo ću obaviti sve preglede, ali nadam se da ću se što prije oporaviti, a onda i vratiti u Hrvatsku te biti spremna za nove mečeve. Vjerujem da bih mogla ponovno u ring već tijekom listopada", rekla nam je Veronika.

Svoju posljednju borbu Veronika je imala sredinom lipnja na priredbi Adrenaline Freefight Challenge u Sloveniji, gdje je po K-1 pravilima pobijedila tehničkim nokautom u drugoj rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI