Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Leon Gym pokrenuo "vikend sparinge" | Fight Site

Leon Gym pokrenuo "vikend sparinge"

Vijesti iz regije 17.09.2013 08:40h Autor:

Sparinzi u Leon Gymu

U zagrebačkom klubu Leon Gym proteklog je tjedna pokrenuta inicijativa zajedničkih "vikend sparinga" na kojima će sudjelovati više klubova iz glavnog hrvatskog grada, ali i gosti iz nekih drugih sredina.

Prošle subote tako su se u dvorani osim boraca Leon Gyma okupili također članovi UFK Bana, Black Dragon Allianza, Piranhe i Red Devila iz Ljubljane.

Zajednički trening i sparinge je odradilo tako nekoliko boraca koji karijeru trenutno grade u FFC-u, a takva inicijativa trebala bi se nastaviti i u budućnosti.

Inicijator je Ivan Gluhak koji je već dogovorio i dolazak nekih klubova ove subote. "U goste nam sada stižu borci UFK Trešnjevke te Francisco "Croata" Barrio koji se priprema za svoj nastup početkom listopada u Sarajevu na FFC-u 7. Pozivam i sve ostale borce da nam se svake subote pridruže na sparinzima u 18 sati, a najaviti se mogu putem e-maila adrese igluhak3@gmail.com", rekao je Gluhak

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI