Lemmy Krušić se ozlijedio i otkazao FFC u Linzu

Vijesti iz regije 22.09.2017 19:18h Autor:

Lemmy Krušič

Slovenski MMA borac i jedan od najiskusnijim FFC-ovaca, Lemmy Krušić, zbog ozljede je prisiljen otkazati svoj nastup na FFC 30 eventu, koji se idućeg mjeseca održava u austrijskom Linzu, gdje on već nekoliko godina živi.

Tamo Krušić neće uspjeti upisati novi nastup pred svojom “prisvojenom” domaćom publikom. Protivnik mu je trebao biti Stipe Brčić, a trenutno još uvijek nije poznato tko bi trebao biti zamjenski protivnik.

“Slomljena srca obavještavam sve svoje prijatelje i podržavatelje da sam prisiljen otkazati borbu na FFC-u, 21. listopada, protiv Stipe Brčića. Ozlijedio sam zglob, neki ligamenti su slomljeni, nego istegnuti. Moji treneri su vidjeli veliki napredak i uvjeren sam kako ću se vratiti bolji i nikada neću odustati od svojih snova”, kratko je Krušić napisao na svom Facebook profilu.

Lemmy već neko vrijeme redovno putuje u Zagreb gdje trenira u ATT-u. Ova borba trebala mu je zapravo biti veliki povratak na FFC scenu i korak prema novom napadu na pojas najbolje regionalne promocije, što mu je zapravo i cilj. Ipak, za to će morati još malo pričekati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI