Legendarni Remy Bonjasky svratio do Zagreba i porazgovarao s Fight Siteom!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.10.2016 14:24h Autor:

Remy Bonjasky

Nizozemsko-surinamski borac koji spada u skupinu najvećih imena kickboxinga, jučer je svratio do Zagreba, preciznije do prostorija Fight Channela gdje se susreo s vlasnikom TV kanala i predsjednikom FFC promocije – Orsatom Zovkom.

“Moj prijatelj Orsat me pozvao da dođem u Zagreb kako bi razgovarali o poslovnoj suradnji između mene i Fight Channela. Imamo nekoliko planova koji bi mogli uključivati i promociju dijela mojih boraca”, ukratko je Bonjasky objasnio razlog svog dolaska u glavni grad Hrvatske.

Trostruki osvajač K-1 World Grand Prixa otkrio nam je kako je u danima mirovine najviše fokusiran na rad s borcima u svojoj Bonjasky Akademiji te usput objasnio i zašto se odlučio oproštajni meč održati u Zagrebu protiv Mirka Filipovića, a ne, primjerice, pred svojim fanovima u Amsterdamu.

“Iskreno, ne znam zašto posljednju borbu nisam odradio pred svojim fanovima. Mislio sam kako je meč protiv Cro Copa bio dobar izbor za tu prigodu. On je također veliki prvak, a meni je odgovarala borba protiv takvog imena. Rekao sam, ‘ok ovo mi je zadnji nastup i ajmo završiti tu priču’ i to bi bilo to.”

S “The Flying Gentlemanom” smo popričali o njegovim počecima, najvećim uspjesima, otkrio nam je i tko su mu najveći uzori, ali i pod kojim bi se uvjetom mogao vratiti u ring. Dotaknuli smo se nešto više i te ranije spomenute borbe u Zagrebu, a za kraj smo dobili i prognozu meča između Rica Verhoevena i Badra Harija.

Uskoro ćemo s vama podijeliti veliki intervju…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI