Legendarni “Big Daddy” u Srbiji!

Vijesti iz regije 06.09.2016 14:07h Autor:

Screenshot

Legendarni kick boksač i MMA borac Gary Goodridge trenutačno boravi u Srbiji, točnije u Sremskoj Kamenici. Tamo je stigao u humanitarnoj misiji, odnosno u  posjeti dječjem selu, piše Blic.rs.

Goodridge, koji se proslavio u legendarnim japanskim ringovima, te se okušao protiv nekih od najvećih imena ovog sporta, je u Srbiju stigao na poziv Alekse Balaševića, sina još jedne slavne persone – pjevača i kantautora Đorđa Balaševića.

“Od prijatelja sam dobio broj kako bi ga pozvao. Kada sam rekao Srbija, on je rekao da nikada nije bio u Siriji, ali sam mu ubrzo objasnio gdje je Srbija. Kada smo mu rekli o kakvoj se djeci radi, odmah je pristao”, izjavio je organizator Balašević.

Na druženju s djecom i novinarima svoju je životnu priču ispričao i “Big Daddy”.

“Rođen sam u Trinidadu i Tobagu, a moja obitelj je bila siromašna. Imao sam samo jedne hlače i jednu majicu koje sam svakog dana nosio u školu. U svijetu je puno sebičnih ljudi, no bogatstvo nema nikakve veze s novcem, nego sa srcem. Želim da me gledate kao inspiraciju jer je moj život pun uspona i padova, ali zato nikad ne smijete odustati. Onda ćete doći do visina. Borba je posao kao svaki drugi. Kada meč završi, onda smo prijatelji”, rekao je Goodridge koji je oduševio djecu, kao i ona njega.

U MMA karijeri Goodridge je ubilježio 23 pobjede i 23 poraza, no većinu loših rezultata je ubilježio u posljednjoj fazi karijere. Borio se protiv imena kao što su Fedor Emelianenko, Rodrigo Nogueira, Ricco Rodriguez, Igor Vovchanchyn i Heath Herring. U kick boksing karijeri je bio nešto manje uspješan, ali je također ulazio u borilište s najboljim borcima svijeta. Obje karijere je zaključio 2010. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI