Lauren polila Habazin vodom po glavi, Ivana uzvratila osmijehom i najavom nokauta (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.04.2016 14:02h Autor:

Ivana Habazin i Mikaela Lauren

Ivana Habazin danas će u Stockholmu krenuti po svjetsko WBC zlato, a jučer je odrađeno vaganje, na kojem se njena protivnica ponijela izuzetno bezobrazno i neprofesionalno.

Naime, na sučeljavanju nakon vaganja, 40-godišnja Mikaela Lauren je uzela bocu s vodom te ju prolila po Ivaninoj glavi. Hrvatska boksačica je na taj potez Sauerlandove štićenice ostala hladna, da bi nakon toga odgovorila osmijehom. Inače, Lauren je izvagala 67.5 kilograma, dok je Ivana imala kilogram manje.

“Bio je to prekrasan show, ili barem ona misli da je tako bilo. No, ona će zapravo vidjeti kada dobijem ono po što smo sam došla i kada ona dobije ono što je zaslužila. Došla sam po njen pojas”, prokomentirala je Ivana ono što se dogodilo.

Inače, Ivani je ovo četvrti napad na svjetski pojas. Prvi put je bila neuspješna protiv Eve Halasi, da bi nakon toga osvojila IBF pojas protiv Sabrine Giuliani. Nakon toga je odradila meč protiv Cecilie Braekhus za ujedinjenje četiri pojasa, no tamo je bila neuspješna. Za ovu priliku otišla je jednu kategoriju više od one u kojoj je do sada nastupala.

Sretno Ivana!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI