Članovi karlovačkog Tigra ostvarili odlične rezultate u Austriji

Vijesti iz regije 26.05.2014 09:41h Autor:

Trener Cicvara poveo je dio mlađeg tima Tigrova kako bi osjetili atmosferu velikog natjecanja u drugoj državi, na Junior Challenge u Mattersburgu u Austriji.

Lucija Cicvara je osvojila zlatne medalje i pobjedničke pehare u juniorkama -50 kg i -55 kg, te je na kraju osvojila i GRAND CHAMPION za juniore, koji je okupio najbolje juniorke turnira iz svih kategorija. U finalu Lucija je svladala protivnicu iz Češke tehničkim knock outom, rezultatom 10-0.

Zlatnu medalju i pobjednički pehar osvojio je i Martin Pavlaković u kategoriji djece +32 kg, u kojoj je nanizao 3 pobjede.

Srebrne medalje su osvojili Lara Despot u kadetkinjama -55 kg i Karlo Katalinić u kategoriji -28 kg dječaci, dok su brončane medalje osvojili još i Ivan Kusanić -32 i +32 kg dječaci, Marko Kusanić -32 mlađi kadeti, dok je u borbi za broncu u posljednjim trenutcima izgubio Luka Repulec.

Sljedeće natjecanje Tigrovi imaju 31.05. u Polači, na kojem će nastupiti mlađi tim Tigrova, a nakon toga je na redu nastup na Svjetskom kupu u Italiji za prvu ekipu. U Italiji na drugom Svjetskom kupu sezone nastupit će Lucija Cicvara, Lara Despot, Petra Lončar i Matko Živčić.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI