Kup Nacija: Zeljko zlatni, Hodak srebrni

Vijesti iz regije 13.07.2017 14:08h Autor:

Screenshot

Hrvatski boksački reprezentativci Marko Zeljko i Fran Hodak uspješno su odradili međunarodni boksački turnir Nation cup u Austriji. Nakon uzbudljivih finala naši boksači vraćaju se u Hrvatsku sa zlatom i srebrom.

U svom finalu velter kategorije Zeljko je odlično boksao sve tri runde susreta. Uspio je nadmudriti  domaćina Marcela Rumpled za slavlje na bodove i pokal za tehničara turnira.

Fran Hodak je izvrsno ušao u meč sa puno iskusnijim Austrijancem Stefanom Nikolićem. Usprkos što je domaćin imao ulogu favorita, Fran je taktički I tehnički odradio sjajnu borbu, u kojoj je sa nekoliko serija čak i pritiskao te natjerao Stefana i na par uzmaka. Ipak, veliko iskustvo presudilo je u ovom jakom meču te je Hodak završio sa srebrom i poklon za borbeni par.

– Zadovoljan sam napravljenim. Dečki su odradili odlično gostovanje i vjerujemo da će idućeg vikenda na moru pokazati svoju kvalitetu ponovno – rekao je trener Saša Škaro. Njegovo mišljenje dijeli i predsjednik Bošnjak, koji je podržao naše boksače u Wiener Neustadtu. On je ujedno u Austriji bio počasni gost kao član Izvršnog odbora EUBC-a te je i odradio uspješan sastanak sa kolegom iz Austrije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI