Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kujundžić zadovoljan pobjedom: Bilo je lakše nego neki treninzi | Fight Site

Kujundžić zadovoljan pobjedom: Bilo je lakše nego neki treninzi

Vijesti iz regije 11.03.2014 14:50h Autor:

Mladen Kujundžić

Mladen Kujundžić u subotu je ostvario najveću pobjedu svoje karijere. Tehničkim nokautom nakon dvije runde savladao je bosanskog borca Elmira Mehića. Iako Mehić tvrdi da je do ozljede bio bolji, Mlađo se ne slaže te tvrdi kako mu treninzi znaju biti teži nego što je bila ova borba.

"Zadovoljan sam ishodom meča, no nisam bio pravi, mogu reći da sam pružio 30%, mogu puno više od toga, no najvažnije je da je pobjeda tu.", rekao je naš borac, a nakon toga nastavio o Mehićevim izjavama: "Njegove tvrdnje da je do trenutka ozljede bio bolji su gluposti. Ako se broje promašaji i udarci u blok, onda priznajem da je, no ne broje se. Na kraju ispada da sam pogodio high kick, da mi je to bio jedini udarac, a njemu pukla arkada i to je to. Žao mi je što nije bilo treće runde."

No, priznao je i da zna kako je njegovom protivniku: "Točno znam kako mu je i znam da ga boli poraz. Nisam neporažen i upoznat sam s tim osjećajem. Nije lako zaspati nakon poraza, ako uopće i uspiješ, a ujutro se buditi s istom tom gorčinom. Posebno nakon svega što žrtvuješ u pripremi za borbu. Poraz je rana koja nikad ne zaraste."

"Čitao sam njegove izjave prije borbe, najavljivao je da će žestoko krenuti, da će me nokautirati. Krvavo sam se pripremao, očekivao sam da će sijevati sa svih strana kada počne meč, no nije bilo tako. Nisam dobio niti jedan ozbiljan udarac. Najavljivao je nokaut, imao je šest minuta, nije došao do blizu, treba li mu možda 40 rundi da bi me nokautirao", rekao je još kratko o borbi.

Mlađo je također pohvalio svoj tim i treninge: "Mislim da je ovo jedini meč nakon kojeg sam se probudio kao nakon večernjeg trčanja, bez ogrebotine i boli, bez ijednog hematoma. Neki treninzi s dečkima iz Kinga mi znaju biti krvaviji od ovog i to sa zaštitama na nogama i velikim rukavicama. Znao sam dobivati teške batine od Igora Jurkovića. Prolazim pakao na treningu da bih mogao uživati u meču."

Iako su najave prije borbe bile vatrene, kao što i svatko ima svoje viđenje borbe, Mladen i Elmir su se ipak pokazali kao pravi ratnici i sportaši te su se nakon borbe i fotografirali zajedno. Mladenu želimo da ga ova pobjeda lansira još više te mu pomogne oko napretka u karijeri, dok Elmiru želimo brz oporavak i povratak u ring.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI