Kujundžić: Neću dozvoliti da me Štrucl ponovno pobijedi!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.04.2013 11:40h Autor:

Kujundžić VS Mihaljević (Photo by Fight Channel - Ivana Kaurloto)

Mladen Kujundžić u uvodnom dijelu borilačkog spektakla Final Fight 3 koji je na rasporedu 19. travnja u Velikoj dvorani Gripe u Splitu imat će priliku osvetiti se Slovencu Roku Štruclu za poraz koji mu je nanio u Ljubljani. Kujundžić je početkom ovog mjeseca u Poreču izgubio u meču protiv Igora Mihaljevića, tako da smo uvjereni kako će biti iznimno motiviran za ovu borbu kako bi se ponovno našao na pobjedničkoj stazi.

Final Fight vraća se na scenu s velikim planovima, koliko za tvoju karijeru znači nastup u jednoj takvoj organizaciji koja za plan ima postati jedna od najboljih na svijetu kroz određeno razdoblje?

"Puno mi znači biti dio jedne takve priredbe i vidjeti svoje ima na fight cardu uz tako poznata imena. To smatram nagradom za sva dosadašnja odricanja i veliki poticaj za daljnje ulaganje u sebe i svoju karijeru. Bez sumnje, radi se o velikom spektaklu, popis borbi je odličan, publika će zaista imati što vidjeti. Ja jedva čekam ulazak u ring."

Možeš li nam reći nešto o svom protivniku?

"O Roku Štruclu znam već jako puno. Ipak smo se borili prije nešto više od godinu tada u Ljubljani i tada sam bio poražen, a neću dozvoliti da tako bude i ovog puta."

Kako napreduju pripreme i hoće li biti napravljena kakva posebna taktika za ovu borbu?

"Pripreme napreduju po planu, baš kao i sve drugo. Moram zahvaliti ovom prilikom dečkima iz porečkog Kinga na čelu s njihovim trenerom Leom Komšićem koji su mi zaista puno pomogli u sparinzima: Jurković, Venturini, braća Paladin i ostatak ekipe."

Možeš li prognozirati ishod glavne borbe večeri između Igora Jurkovića i Raula Catinasa?

"Raul je opasan nokauter, zaista veliki udarač, ali ja u Jurkovića izrazito vjerujem i smatram kako je ipak opasniji i kvalitetniji od Catinasa. Mislim da suci u ovoj borbi neće imati previše posla, Jurković će pobijediti nokautom i to mi je osobno daleko najzanimljiviji meč na Final Fightu 3.

Postoje li već kakvi daljnji planovi za tvoju karijeru nakon nastupa na Final Fightu 3?

"Plan mi je vrlo jednostavan. Treba trenirati i čekati, nadam se, poziv za idući Final Fight."

K-1 WGP Finale je iza nas, kakvi su tvoji osobni dojmovi eventa i na Cro Copove posljednje nastupe?

"Mirku skidam kapu na osvojenom pojasu, zaista se radi o fantastičnom uspjehu koji će se jako dugo pamtiti.

"Htio bih iskoristiti i ovu priliku da pozovem sve ljubitelje borilačkog sporta da 19. travnja dođu u Split na Final Fight 3, mogu biti sigurni da neće požaliti zbog dolaska", rekao je Mladen Kujundžić za Fight Site.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI