Kujundžić: Želja mi je boriti se sa što većim imenima!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.09.2013 08:35h Autor:

Mladen Kujundžić (foto: Matjaž Knuplež)

U Banja Luci ovog će se petka održati vrlo zanimljiv event Fight for Glory na kojem će u glavnom meču večeri domaćin Denis Marjanović braniti titulu WKU prvaka u meču sa suparnikom iz Njemačke, a u jednoj od borbi nastupa i mladi hrvatski kick boksač Mladen Kujundžić.

On je krajem rujna trebao nastupiti na FFC-ovom eventu protiv poznatog Ukrajinca Sergeija Lascenka, no kako je ta borba uvrštena na FFC u zagrebačkoj Areni, odlučio je prihvatiti ponudu i nastupiti 13. rujna u Banja Luci.

Suparnik mu je vrlo neugodni bosansko-hercegovački borac Alija Tucak, koji će morati paziti i da se ne ozlijedi u borbi s obzirom na to da ga već 4. listopada očekuje nastup na FFC-u 7 u Sarajevu.

Kako su protekle pripreme za taj meč s obzirom da si imao najprije planiran meč nešto malo kasnije u Puli koji je ipak odgođen?

"Da, ovog petka se borim u Banja Luci, meč protiv Lascenka je odgođen za 25. listopada u Zagrebu. Tako da ću popunit ću prazninu nastupom u Banja Luci. Cijelo vrijeme sam u solidnom treningu, potrebno mi je samo kraće razdoblje da budem u odličnoj formi, tako da mi odgoda meča u Puli nije ništa previše poremetila da budem spreman protiv Alije."

Jesi li pogledao snimke Tucka, kakvim ti se čini, koje su njegove najbolje strane?

"Tucka sam pogledao i  mogu samo reći kako se radi o srčanom i hrabrom borcu."

Nakon Banja Luke, kao što je već spomenuto, čeka te jedan od najvećih izazova u karijeri. U Zagrebu ćeš se na FFC-u boriti protiv Sergeija Lascenka, kakva su očekivanja?

"Lascenko je izuzetno čvrst i opasan borac koji iza sebe ima zaista veliko iskustvo. No, nema mjesta za brigu, znam kako treniram i koliko kvalitetno treniram. Pokazao sam to i na FFC-u 3 protiv Roka Štrucla od kojeg sam izgubio prije dvije godine. Na FFC-u 6 sam pobijedio iskusnog Nikolu Dimkovskog."

Imaš trenutno iznimno dobar skor u FFC-u, kakve su želje za bližu budućnost? Koga bi volio vidjeti kao idućeg suparnika u slučaju pobjede protiv Lascenka?

"Želje su mi samo mečevi i što veća imena protivnika. Nemam ništa u planu poslije meča protiv Lascenka. Tek kad odradim meč u Zagrebu, onda mogu odgovoriti na ovo pitanje", rekao je Kujundžić  za Fight Site.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI