KSW časti: Prisjetite se prvog meča Soldić vs. Du Plessis (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.10.2018 16:40h Autor:

Screenshot

U subotu 6. listopada Roberto Soldić će pokušati stići do osvete u dvoboju protiv Južnoafrikanca Dricusa Du Plessisa na velikoj KSW-ovoj priredbi u Londonu.

“RoboCop” se protiv istog protivnika borio na KSW-u 43 ovog proljeća, a tada su uloge bile izmjenjene. Borac iz Viteza je tada bio KSW-ov prvak u velter kategoriji, a opasni Južnoafrikanac je bio izazivač. Sada je Soldić taj koji će pokušati stići do slavlja koje bi mu u njegovo vlasništvo donijelo pojas ugledne europske MMA promocije.

U ekskluzivnom intervjuu za Fight Site, Soldić je u četvrtak rekao:

“Iz tog poraza sam naučio mnogo. Prije svega sam naučio da je u životu presudno strpljenje, ali i mnogo drugih bitnih stvari vezanih za sam život. I dalje sam svjestan tog poraza, on je i dalje u meni i bit ću ga svjestan kada budem ulazio i u kavez. No, i porazi su za ljude. Sada imam priliku popraviti sve što je bilo loše, ispraviti taj poraz i upravo to želim i planiram učiniti.”

Poljska promocija je odlučila besplatno ponuditi Soldićev prvi meč protiv Dricusa Du Plessia na svom YouTube kanalu.

Izravni prijenos KSW-a 45 počinje u subotu 6. listopada od 19:00 sati i možete ga pogledati besplatno na RTLplayu na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI