Krušić zbog ozljede otkazao meč protiv El Bounija u Zadru

Vijesti iz regije 02.06.2014 16:14h Autor:

Boban Krušić

Najbolji crnogorski kick boksač Boban Krušić ipak neće nastupiti na FFC 13 eventu koji će se u petak održati u Zadru, gdje se na FFC-u 13 trebao boriti s Ibrahimom El Bounijem.

Krušić je protekle subote nastupio na No Limit eventu u Goraždu, gdje se borio s Nikolom Božićem. Tijekom jednog hrvačkog zahvata Božića u prvoj rundi Krušić je nezgodno pao, te povrijedio koljeno. Usprkos tome nastavio je borbu i odnio pobjedu sjajnim nokautom u trećoj rundi.

Povratak u Crnu Goru ipak nije donio dobre vijesti. Preliminarni pregledi su pokazali da se radi o povredi ligamenata, a detaljnije informacije će biti poznate nakon magnetne rezonance koja će se obaviti tijekom tjedna.

"Za sada znamo da su ligamenti povrijeđeni, a ostalo će biti poznato nakon magnetne rezonance. Detaljnije informacije zaista nemamo, jer povreda može Bobana odvojiti od ringa od pet dana do šest mjeseci. Iskreno nam je žao zbog ove povrede, s obzirom na veliku priliku koja nas je čekala u FFC ringu", kaže trener Krušića Srđan Jokić.

On je u izjavi za fightsite.me rekao i kako će svi uskoro imati priliku da vide meč iz Goražda, te je uputio ispriku organizatorima i menadžeru.

"Na snimci borbe ćete vidjeti koliko je to bio težak okršaj. Boban je odnio pobjedu, ali nažalost i povredu iz ringa. Iskreno se ispričavamo organizatorima na čelu s Orsatom Zovkom i Markom Petrakom, te našem menadžeru. Svu medicinsku dokumentaciju ćemo rado dostaviti i vama kao medijima, ali i organizatorima. Nadamo se da ćemo po oporavku od ozljede dobiti novu priliku u FFC-u", zaključio je Jokić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI