Krušič stigao do desete pobjede u karijeri, Milošević izgubio u Ukrajini

Vijesti iz regije 13.10.2012 23:19h Autor:

Lemmy Krušič

Lemmy Krušič uspio je u Italiji stići do svoje desete pobjede u karijeri, dok je Nemanja Milošević doživio poraz u turniru srednje kategorije ProFC organizacije.

Jedan od najboljih slovenskih MMA boraca, Lemmy Krušič, nakon dugo vremena odradio je ponovno jedan meč u inozemstvu i radilo se o uspješnom "izletu". U Firenci je danas uspio sudačkom odlukom pobijediti domaćeg borca Davida Dolcea.

Iako do pobjede nije stigao lako, bilo je, kako saznajemo, određenih problema i nesporazuma oko pravila koja će se koristiti u meču, suci su na kraju ipak pobjedu dodijelili slovenskom borcu kojem je to bilo deseto slavlje u karijeri, a do sada je doživio samo jedan poraz.

Nažalost, jednako uspješan nije bio Nemanja Milošević iz Srbije koji je sudjelovao na turniru srednje kategorije ProFC organizacije u Ukrajini. Iz još uvijek nepoznatog razloga organizator mu je dan prije borbe odlučio promijeniti protivnika. Ovo je drugi poraz u karijeri nadarenog Miloševića. Posljednji poraz prije ovog doživio je u svom drugom meču karijere prije tri godine, a nakon toga je nanizao osam pobjeda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI