Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Krušič: Samo neka Bakočević priča, ja ga čekam u ringu | Fight Site

Krušič: Samo neka Bakočević priča, ja ga čekam u ringu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.10.2013 09:58h Autor:

Lemmy Krušič

Lemmy Krušič i Vaso Bakočević potpuno neočekivano našli su se u središtu pozornosti fanova borilačkih sportova u cijeloj regiji već i prije nego što je službeno objavljeno da se bore na FFC-u 9 koji će se održati 15. studenog u Ljubljani.

Crnogorski borac iznimno je oštro i uz mnogo psovki napao slovenskog protivnika, koji se ipak nije htio upuštati u taj način verbalnog prepucavanja, već je odlučio malo smiriti tenzije i pričekati okršaj u ringu.

Napokon ti se ostvarila želja koju si imaš već dulje vrijeme, dobio si priliku nastupiti na FFC-u.

"Osjećam se super. Istina da mi je bila velika želja nastupiti u toj organizaciji i sad sam dobio poziv. Jedva čekam ulazak u ring i priliku da pokažem što znam."

Protivnik ti je Vaso Bakočević. Koje su njegove mane, a koje vrline kao borcu? 

"Vaso je vrlo čvrst i agresivan borac, koji dobro boksa, a ni hrvanje mu se ne smije podcijeniti. Rekao bih da se radi o jednom prilično dobro zaokruženom borcu koji je sve strane MMA relativno dobro pokrio. Moram isto reći i da nisam presretan što imam upravo njega za protivnika, ponajviše iz razloga što mu poznajem obitelj, ali gledam na ovo samo kao na posao."

Čini se da će biti prilično vatreno iduća dva tjedna, Vaso te već putem Facebooka nekoliko puta prilično oštro napao. Koji je tvoj odgovor?

"Ne znam što reći na sve to što je on napisao o meni, ali ako misli da me time živcira, ipak se vara. Htio bih radije pričati o borbi koja nas čeka, ja ću svoj odgovor na sve to dati u ringu."

Kako planiraš reagirati na vaganju? Za očekivati je da bi moglo biti prilično vatreno i u toj situaciji…

"Da, istina je da on ponekad zna raditi show na službenom vaganju, ali ja ću tamo samo odraditi svoj posao, ono što od mene traže čelnici organizacije. Čak i ako me uhvati za vrat, od mene neće dobiti odgovor na sličan način."

Kakvi su planovi za daljnju karijeru nakon nastupa na FFC-u 9?

"Već neko vrijeme se pripremam za ovaj nastup u Ljubljani, a nakon toga nemam dogovorenu nijednu borbu. Postoje određeni kontakti s nekim organizatorima, vjerujem da ću početkom iduće godine odraditi ponovno jedan meč u Austriji, ali želja je i nastaviti se boriti u FFC-u nakon borbe s Bakočevićem", rekao je Krušič za Fight Site.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI