Krušić i Božić obilježili sjajni No Limit, Mehić high kickom nokautirao Lentiea!

Vijesti iz regije 02.06.2014 14:50h Autor:

foto: Gorazde Online

No Limit promocija Dževada Poturka ponovo je oduševila svojim eventom koji je spojio odličnu promociju, veliki broj navijača te što je najvažnije – sjajne borbe!

Oduševili su Nikola Božić iz hrvatskog OFC-a i DOK Team-ov Boban Krušić. Dvoboj dvojice boraca u kategoriji do 81 kilograma završen je pobjedom Krušića nokautom nakon brutalnog aperkata u trećoj rundi.

Božić je odlično otvorio meč te žestoko krenuo protiv borca iz Nikšića kojem je sudac i brojao sredinom prve runde. Krušić se ipak vratio pa je i on poslao Božića na pod kojem je također brojano.

Spektakularna je bila prva runda, a ista takva bila je i druga. Božić je ponovo išao prema naprijed dok je Krušić odlično kontrirao uzvraćajući razornim udarcima. Gledatelji su bili na nogama, a onda je došao i kraj borbe o kojoj je cijelo Goražde pričalo. Krušić je u treću rundu ušao čini se spremniji, napadao je Božića te ga pogodio sjajnim aperkatom koji je poslao na pod Božića. Zaista spektakularna borba koje se ni Glory ne bi posramio!

Glavni meč večeri obilježio je odlični high kick Elmira Mehića. Sarajlija je prvo jednom rušio iskusnog Francuza Lentiea, da bi ga zatim high kickom poslao na pod.

Drugi crnogorski predstavnik Miloš Vulović doživio je poraz prekidom u prvoj rundi. Kotoranin je na otvaranju borbe izgledao odlično, držao se sredine ringa i jednom čak dobro uzdrmao iskusnog Darija Kadića. Ipak, domaći borac je uspio Vulovića otjerati u kut te ga je rušio dva puta prije nego je sudac prekinuo borbu.

Dženan Poturak je bez problema savladao Laslo Dog Kissa, dok je Muamer Jugović pobijedio srčanog Rolanda Hayja. Jasmin Hadžić nakon ekstra runde pobijedio Dezso Bakacsa, dok je Adis Dadović poražen od Rumunja Aleksandra Nedelcua.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI