Krouba: Brestovac ima jake noge, ali ne zamaram se time previše!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.12.2013 09:06h Autor:

Kirk Krouba

Belgijski gorostas Kirk Krouba debitirat će u FFC-ovom ringu ovog petka u Skoplju na eventu pod rednim brojem deset, a protivnik mu je jedan od najboljih K1 teškaša u cijeloj regiji, Mladen Brestovac.

Krouba iza sebe ima već nekoliko prilično teških mečeva iako nije previše iskusan, a novom borbom ne zamara se toliko, iako otkriva kako je svjestan da bi mu eventualna pobjeda mnogo značila za daljnju budućnost.

"Ono što očekujem je jedna jako atraktivna i sportski čista borba između mene i Brestovca. Nemam običaj previše analizirati svoje protivnike, pa stoga to nisam radio ni ovom prilikom. Vidio sam ga jednom prilikom kad se borio u Hrvatskoj i primijetio sam da ima vrlo snažne noge te da njima najviše radi", rekao je Kirk.

"Taktiku dogovaram sa svojim trenerima, ali mogu reći kako se time ipak ne zamaram previše. Ja sam tip borca koji se prilagođava svakoj situaciji u ringu, pa tako planiram i ovog puta. Nakon borbe želja mi je uživati u Božiću, a onda se polako vratiti na treninge i čekati nove pozive", dodao je Krouba u kratkom razgovoru za Fight Site.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI