Kristijan Perak se za dva tjedna bori protiv bivšeg M-1 prvaka

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.09.2015 20:27h Autor:

plakat

Kristijan Perak iznenada je dobio poziv za najveću borbu svoje dosadašnje karijere. Za dva tjedna će nastupiti na M-1 eventu protiv bivšeg prvaka srednje kategorije, Vyacheslava "Slave" Vasilevskya.

Vasilevsky (26-3) se trebao boriti protiv Joea Raya, no ovaj se zarazio stafilokokok, a ruski organizatori su odmah nazvali u Dubrovnik, gdje imaju sjajnu organizaciju s klubom Gladijator, i ponudili borbu Kristijanu Peraku. On je to s oduševljenjem prihvatio.

Vasilevsky je sambo majstor i dugogodišnji M-1 borac, s iskustvom u Bellatoru. Do sada je u karijeri poražen samo tri puta, od čega je jednom bilo u posljednjoj borbi, kad je u borbi za M-1 pojas ugušen od strane Ramazan Emeeva. Osim dva Bellator nastupa, većinu karijere je nastupao u Rusiji, uz poneke nastupe u Poljskoj, Ukrajini i Českoj.

Perak u karijeri ima skor 8-1, a jedini je poraz doživio od Mateja Batinića, no u poluteškoj kategoriji. U travnju je debitirao u M1, a protivnik mu je bio Valery Myasnikov. Njihova odlična borba završila je bez pobjednika.

M-1 62 održava se 10. listopada u Krasnodaru, a u glavnoj borbi nastupa možda i najbolji pound4pound europski borac, Ivan Buchinger. On će braniti svoj pojas u perolakoj kategoriji protiv Mansoura Barnaouia.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI