Kristijan Perak remizirao, brat Maro bijesan na suce najavio da im ovo posljednja borba u Rusiji

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.11.2016 11:46h Autor:

Kristijan Perak

Kristijan Perak odradio je neodlučenu borbu na jučerašnjem M-1 72 eventu u Rusiji, no njegov tim je ljut na takvu sudačku odluku. Uvjeren kako mu je brat pokraden, Maro Perak je izjavio da se više ne namjerava vraćati u Rusiju.

Perak je već jednom imao sličnu situaciju i to u travnju prošle godine, kad je debitirao u M-1 borbom protiv Valerya Myasnikov. Tada je također došlo do neodlučenog meča većinskom odlukom sudaca, što je naljutilo dubrovačk tim. Ovog puta se to ponovilo, ali Maro Perak nije bio miran kao prvi put.

“U Rusiji očito moraš nokautirati da bi pobijedio, na bodove nema šanse. Dali su neriješeno”, napisao je na Facebooku Maro Perak, koji je nekoliko borbi ranije bio i u kutu Ivice Truščeka.

Nakon poruka podrške koje je dobio s raznih strana, Perak je još nešto dodao, ali i najavio kako je ovo posljednja borba njegovog tima u Rusiji. Podsjećamo, redovne M-1 nastupe su, osim braća Perak, još odrađivali i Antun Račić te Ante Delija:

“Kad zanemarimo pasivu ovog protivnika i to što ga nisu dizali na noge kad je bio bezopasan, opet je Kristijan čisto dobio prvu i treću rundu. Žalosno! Odlogiravam se odavde. Neće me više vidjeti. Dva puta su pokrali Kristijana i jednom Račića, kad su ga vraćali u poziciju i namjestili da mu protivnik potegne ruku i izvuče polugu.”

Maru Peraka za mjesec dana čeka povratak u FFC ring, gdje se za titulu poluteške katagorije bori protiv Jeremya Kimballa. Za Kristijana trenutno nije poznat idući korak u karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI