Kristijan Perak: Bitno je pobijediti danas, a onda želim revanš s Batinićem

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.07.2014 18:10h Autor:

Kristijan Perak

Kristijan Perak također danas nastupa na dubrovačkoj Noći Gladijatora. Dugo se čekalo ime njegovog protivnika. Na kraju je to vrlo iskusni i opasni Markus Di Gallo iz Austrije. Kristijan je najavio borbu.

Kao i svi ostali najbolji dubrovački borci, i Kristijan Perak (6-1) danas nastupa na Tvrđavi Revelin na Noći Gladijatora. Kakav je to osjećaj i koliko očekuje od nastupa ukratko je rekao: "Osjećam se odlično, spreman sam i jedva čekam borbu i nastup na Revelinu pred svojom publikom. Zanimljivo je i to da se ovaj put, za razliku od poluteške u kojoj sam inače, borim u srednjoj kategoriji.

Protivnik je iskusan i kvalitetan, što govori njegov skor. Markus Di Gallo (11-8-1) u karijeri je nastupao protiv Attile Vegha, Arbi Agujeva i Bora Bratovža, a samo tri borbe su mu završile odlukom sudaca. "Protivnik je iskusan, ima 20 borbi i borio se protiv ponajboljih europskih boraca, mislim kako će biti dobra borba", rekao je mlađi brat Perak.

U prošlogodišnjem finalu hrvatske MMA lige, Perak je poražen od Mateja Batinića. Pitali smo ga kako je prešao preko tog poraza tj. da li ga je prebolio, budući da mu je bio prvi u karijeri. "Što se tiče tog poraza, nemam puno toga za reći. Pokušali smo dogovoriti revanš, ali nismo to uspjeli realizirati. Nadam se da ću dobiti još jednu priliku za borbu protiv njega, no trenutno razmišljam samo o današnjoj borbi i bitna mi je pobjeda u njoj. Nakon toga, volio bih se ponovno boriti s Batinićem", rekao je svoje želje za ovu borbu, kao i za budućnost.

Ipak, plan za vrijeme odmah nakon borbe ima: "Nadam se pobjedi, a onda slijedi kratki odmor. Nakon toga ćemo vidjeti što i kako dalje."

Sve borbe na devetoj Noći Gladijatora možete besplatno pogledati na linku http://www.dubrovnikstream.com, danas od 21 sat.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI