Kristijan Perak apsolutno dominirao, pa nakon kiksa ugušen u drugoj rundi (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.11.2017 20:28h Autor:

Kristijan i Maro Perak

Nastavlja se loša serija rezultata hrvatskih MMA boraca u ruskim borilačkim promocijama. Nažalost, nastavio ju je Kristijan Perak porazom na M-1 Challenge 85 eventu, gdje je poražen od Vitalya Slipenka.

Perak je dobro otvorio borbu, odlično je pogađao s distance te je uspješno obranio rušenje. Na pod je borbu odveo on i to nakon nešto više od dvije minute. Ipak, to ga je umalo koštalo, nakon što mu protivnik s leđa hvata ruku, no Dubrovčanin se je izvukao i nastavio raditi. Kontrolirao je situaciju do samog kraja runde, još jednom srušivši protivnika, odmah nakon što se uspio ustati.

U drugoj rundi odmah na početku umalo veliki kiks. Perak je pokušao nogom pogoditi ruskog borca, nakon čega se poskliznuo i završio na podu. Rus to ipak ne koristi i ponovno su na nogama, gdje se čini da Perak dobro kontrolira klinč. Ipak, u jednom ga trenutku Slipenko okreće i baca na pod, no opet Perak odmah okreće situaciju i odlično izlazi iz neugodne popicije. Ipak, nevjerojatan kiks radi hrvatski borac nakon ustajanja. Samo na trenutak nije pripazio i Slipenko mu dolazi s leđa i hvata vrat. Nakon toga odvodi borbu na pod i još čvršće pritišće te prisiljava Peraka na tapkanje. Pobjeda za borca iz Moskve, koji ovom pobjedom dolazi na profesionalni skor 9-1.

Velika šteta za Peraka, koji je dominirao većinu od ovih sedam i pol minuta, no samo jedan trenutak nepažnje bio je dovoljan da ostane bez izuzetno značajne pobjede za nastavak njegove karijere u ovoj kvalitetnoj ruskoj promociji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI