Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Krenulo akreditiranje za Glory 14 | Fight Site

Krenulo akreditiranje za Glory 14

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.02.2014 09:19h Autor:

Glory 14

Nakon K-1 World Grand Prix Finala koje se pod produkcijom Fight Channela održalo u Zagrebu ove godine, hrvatska metropola će godinu dana kasnije ponovno biti centar svjetske borilačke scene. Čelnik Fight Channela Orsat Zovko u zagrebačku Arenu 8. ožujka dovodi trenutačno planetarno najjaču kick boks promociju, Glory World Series. Uz koprodukciju Fight Channela, Zagreb će ugostiti Glory 15, a priredbu predvode Mirko "Cro Cop" Filipović i Remy Bonjasky.

Zbrojeno, hrvatski as i "Leteći gospodin", kako nazivaju legendarnog Bonjaskog, u svojim kolekcijama imaju čak četiri K-1 WGP pojasa te se obojica smatraju jednima od najboljih boraca u povijesti sporta.

Filipoviću će to biti debi u Gloryju nakon ovogodišnjeg osvajanja K-1 World Grand Prixa čime je zaokružio sjajnu epizodu od povratka u kick boks vode koje se dogodilo 2012. na Cro Cop Final Fightu u Zagrebu.

U Zagrebu će nastupiti još dva Hrvata, Igor "Istrian Warrior" Jurković i Mladen Brestovac. Porečki udarač je već neko vrijeme pod Gloryjevim ugovorom te će u Zagrebu tražiti povratak nakon poraza na priredbi u New Yorku. Za Brestovca će Arena značiti i debi u Gloryju i ovo je za zagrebačkog gorostasa bez sumnje prilika karijere koju ne smije propustiti.

Molimo da zahtjeve za akreditacije pošaljete na e-mail: press@fightchannel.hr U zahtjevu OBAVEZNO navedite ove podatke za svaku osobu za koju tražite akreditaciju:

•ime i prezime
•vrsta akreditacije (press/photo/video)
•Redakcija kontakt
•kontakt

Zahtjevi za akreditacije se primaju do 28. veljače u 15 sati. Svi zahtjevi koji pristignu nakon roka neće se razmatrati.

Obavijest o odobrenim akreditacijama te načinu i mjestu podizanja bit će objavljena po isteku roka za slanje zahtjeva za akreditiranje.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI