Krenule prijave za FFC Futures 4!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.10.2014 13:07h Autor:

FFC Futures

Final Fight Championship borilačka organizacija, koja se već s prvim eventima nametnula kao jedna od najboljih u Europi, ove je godine krenula i s eventima iz serije Futures na kojima se pruža prilika mlađim, odnosno manje iskusnim borcima. Dosadašnji eventi potvrdili su da je Futures pravi pogodak, a početkom studenog na rasporedu je posljednji kvalifikacijski event.

Prijavu boraca moguće je obaviti isključivo na portalu Final Fighta!

FFC Futures 4 održat će se 08.11.2014. godine, a prijave za MMA i K1 borce koji su zainteresirani za nastup otvorene su već sada i traju do nedjelje 19.10. u ponoć.

Podsjetimo, četvrtfinalne borbe održat će se s početkom u 9 sati ujutro, polufinala u 13 sati, a finalisti će nastupiti u glavnom večernjem dijelu koji započinje u 20 sati i bit će emitiran diljem svijeta uz standardnu vrhunsku produkciju na kakvu su FFC-ovi fanovi već naviknuli, a tom prilikom nastupit će također i neke od najvećih FFC-ovih zvijezdi u super-borbama.

MMA borbe u četvrtfinalu i polufinalu trajat će jednu rundu od pet minuta, dok će finale trajati dvije runde po pet minuta uz profesionalna pravila bez zaštitne opreme. Kategorije su -70, -77, -84, -93 i +93 kg.

K1 borbe u četvrtfinalu i polufinalu trajat će dvije runde od dvije minute i borci će koristiti štitnike potkoljenica, dok će finale trajati tri runde po dvije minute uz profesionalna pravila bez zaštitne opreme. Kategorije su -70, -77, -85, -91 i +91 kg.

FFC će svim borcima i trenerima u turnirima osmorice pokriti troškove smještaja, a svaki borac bit će i novčano nagrađen sukladno rezultatu. Pobjednici svih turnira osigurat će si mjesto na velikom FFC Futures 2014 Super Finalu koje će se 20.12. održati u Opatiji.

Svi borci uz prijavu za nastup na FFC Futuresu 4 obavezno moraju priložiti i video materijal (snimka borbe, sparinga, treninga…), koji je po mogućnosti objavljen na YouTubeu, a iznimno bitno je i da se uz prijavu pošalje link na fotografiju borca u gardu u visokoj rezoluciji. Pravo prijave imaju svi borci iz Hrvatske i inozemstva koji nemaju preko deset odrađenih profesionalnih mečeva. Novu priliku mogu zatražiti i borci koji su već nastupili na na nekom od prethodnih Futures evenata, a nisu uspjeli osvojiti turnir u svojoj kategoriji.

Borci koji će biti odabrani za nastup na FFC Futuresu 4 bit će o tome obaviješteni putem prijavljene e-mail adrese nekoliko dana nakon zaključenja prijava. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na e-mail adresu [email protected]

Prijavu boraca moguće je obaviti isključivo na portalu Final Fighta!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI