Krenula prodaja ulaznica za Sarajevo Fight 2

Vijesti iz regije 06.12.2012 09:48h Autor:

Sarajevo Fight 2

Vrlo malo je ostalo do borilačkog spektakla Sarajevo Fight 2, koji 20. prosinca u Domu mladih organiziraju Haris Sipović i klub borilačkih sportova Scorpion. Ovaj put je riječ o turniru osmorice u najpopularnijem i ujedno najzahtjevnijem natjecanju u borilačkim sportovima, a radi se po K-1 pravilima.

Na K-1 turniru osmorice borit će se Bahrudin Mahmić, Mesud Selimović i Josip Seremen iz BiH, Sašo Klinc iz Slovenije, Vladimir Lekić iz Srbije, Omer Tekin iz Turske, Almedin Hasanagić iz Njemačke i Luka Žeželić iz Hrvatske. Na Sarajevo Fightu 2 sudjelovat će još Semir Musić, Aldin Gološ, Alen Šabanović, Dario Kadić i Asim Hamza Selimović, Iwan Pang iz Nizozemske, Josip Artuković iz Hrvatske, Jusuf Hajrović iz Srbije, Igor Emkić te Boban Krušić iz Crne Gore.

Danas su puštene u prodaju i karte za ovu borilačku manifestaciju po cijeni već od 40 kuna (10 KM) pa naviše.

"Svi zainteresirani mogu ih kupiti na platou Skenderija, u Ferhadiji ispred Tržnice i u fitnes centru Pro Gym kod stadiona Koševo. Za karte vlada veliko zanimanje i bolje je da ljubitelji borilačkih sportova što prije osiguraju svoje ulaznice", kaže Haris Sipović koji ističe veliku pomoć u organizaciji firmi New event, Foto Ar“, King of Ring i Securitas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI