Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Požurite po svoju ulaznicu: Arena sa smanjenim kapacitetom za “FFC 27 – Night of Champions” | Fight Site

Požurite po svoju ulaznicu: Arena sa smanjenim kapacitetom za “FFC 27 – Night of Champions”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.12.2016 17:08h Autor:

FFC 27 Night of Champions

Samo nas dva dana dijeli do najveće priredbe do sada u povijesti Final Fight Championshipa. “FFC 27 – Night of Champions” poseban je event kojim je hrvatska promocija odlučila s mnogo stila zaključiti vrlo uspješnu 2016. godinu. Velebna zagrebačka Arena će u subotu, 17. prosinca ugostiti 22 borca iz 16 različitih zemalja svijeta koji će se boriti za ukupno 10 FFC pojasa u raznim kick boksing i MMA kategorijama. Final Fight Championship, koji je i inače poznat po produkciji bez premca, ovaj put otišao korak više te najavljuju najveći produkcijski spektakl do sada – dostojan posebnog izdanja priredbe. Za ovu prigodu kapacitet Arene je smanjen na 7500 mjesta stoga se očekuje da će zagrebačka dvorana biti dupkom ispunjena.

Ulaznice možete nabaviti po uobičajeno povoljnim cijenama kada je u pitanju FFC, pa se karte za tribinu mogu nabaviti po cijeni već od 80 kuna, dok se cijena onih na parteru kreće već od 120 kuna.

Veličinu priredbe dokazuje činjenica da gotovo svi mečevi za ulog imaju pojas FFC prvaka. U međuvremenu su tri šampionska mjesta upražnjena pa će gledateljima biti još zanimljivije jer će moći vidjeti i nekoliko (ne)očekivanih obračuna. Dosadašnji šampioni Marcin Prachnio (MMA,-93kg), Ahmed Vila (MMA, -70kg) i Laszlo Senyei (MMA, -77kg) su karijere odlučili nastaviti u drugim težinskim kategorijama pa će upravo FFC 27 u Zagrebu odrediti njihove nasljednike. Ne treba posebno naglašavati kako je čitav popis borbi upravo spektakularan, a zagrebačka publika će biti zadovoljna jer će imati priliku navijati za šest Hrvata, odnosno četiri svoja sugrađana iz metropole.

Ulaznice se osim u online sustavu Eventim i fizičkim poslovnicama istog distributera, mogu kupiti u prodavaonicama Tiska.

FFC 27 – NIGHT OF CHAMPIONS
Zagreb, 17.12. Arena Zagreb

MMA:

Darko Stošić(C) (SER) vs. Dion Staring (NED), HW – title match
Maro Perak (CRO) vs. Jeremy Kimball (USA), -93kg – title match
David Mitchel (USA) vs. Andy Manzolo (EST), -84kg – title match
Ivica Trušček (CRO) vs. Roberto Soldić (GER/BiH) -77kg – title match
Luka Jelčić (CRO) vs. Danilo Belluardo (ITA), -70kg – title match
Filip Pejić(C) (CRO) vs. James Brum (ENG), -66kg – title match

KB:

Mladen Brestovac(C) (CRO) vs. Daniel Lentie (CAM/FRA), HW – title match
Pavel Zhuravlev(C) (UKR) vs. Clyde Brunswijk (SUR), -95kg – title match
Denis Marjanović (BiH) vs. Rene Wimmer (AUT), -85kg – title match
Ivan Bilić (CRO) vs. Giorgi Bazanov (GE), -77kg
Samo Petje (CRO) vs. Tigran Movisyan (CZE/ARM), -70kg – title match

ffc27-b1-preview

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI