Kreće FCWorld.TV usluga: Za prvih 600 korisnika FFC 13 iz Zadra besplatan!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.06.2014 15:56h Autor:

Screenshot

Vodeći borilački kablovski i satelitski TV kanal Fight Channel kreće s novom uslugom koja će zasigurno razveseliti sve ljubitelje borilačkih sportova. Fight Channel World.TV je projekt koji se pripremao više od godinu dana i rađen je po uzoru na vodeće svjetske borilačke promocije koje također imaju sličnu internet PPV uslugu.

Od sada ćete, naime, sve LIVE priredbe (njih preko 120 godišnje) koje se inače emitiraju na Fight Channelu ili Fight Channel PPV-u moći pogledati uživo i preko internet preglednika na vašem računalu, a uskoro će ista usluga biti dostupna i za pametne telefone, tablete i "smart TV" prijemnike. S obzirom na to da je Fight Channel vlasnik TV prava za gotovo sve najbolje svjetske borilačke promocije i njihove priredbe na teritoriju bivše Jugoslavije, korisnici s tih IP adresa će svaki LIVE event moći kupiti i pogledati preko interet PPV streama, dok će priredbe Final Fight Championshipa biti dostupne čitavom svijetu po vrlo pristupačnim cijenama.

Prvih 600 korisnika koji se od danas registriraju na domeni www.FCWorld.TV će priredbu iz Zadra FFC 13 ovog petka 6.6. moći pogledati potpuno besplatno.

O novom projektu Fight Channela smo upitali vlasnika i direktora Orsata Zovka.

"Na ovim prostorima ne postoji sličan projekt. Kao kanal smo već do sada imali vlastitu PPV uslugu, ali je ona bila dostupna isključivo preko kablovskih TV mreža. Od sada ćemo naš sadržaj moći ponuditi i preko internet PPV streama. FFC priredbe će biti dostupne u čitavom svijetu i tako nećemo biti ovisni o nikome, a svatko s internet vezom će moći pogledati Final Fight uživo. Ostali LIVE eventi (UFC, Glory, ONE FC, WSB, HBO Boxing…) će također biti dostupni preko iste usluge, ali samo za korisnike s područja bivše Jugoslavije. Projekt je rađen po uzoru na najveće svjetske promocije poput UFC-a i Gloryja koje također već neko vrijeme nude istu uslugu", pojasnio je Zovko i dodao:

"Smatramo da je ovo samo još jedna dodatna vrijednost u vidu usluge koje nudimo našim korisnicima. Usluga je idealna za sve one koji ili nemaju kablovsku i satelitsku televiziju ili njihovi operateri nemaju PPV uslugu. Već smo napravili i aplikaciju za pametne telefone, tablete i smart TV-ove pa bi i ta usluga trebala krenuti kroz mjesec ili dva dana."

Zovko nam je otkrio još neke pojedinosti koje će zanimati potencijalne korisnike.

"Cijene usluga odnosno LIVE prijenosa će biti identične kao i na našim PPV kablovskim kanalima jer su to još uvijek najjeftinije cijene tih usluga na svijetu. Uskoro će biti dostupna i bogata arhiva prošlih evenata, a prema reakcijama i zahtjevima publike, dodavat ćemo i dodatne sadržaje. Dakako, FCWorld.tv će nuditi i besplatan sadržaj, a na njega će pravo imati svi naši članovi i sljedbenici preko službene FB stranice", zaključio je Zovko.

Usluga FCWorld.tv je dostupna već od danas, a registrirati se možete na istoj internetskoj adresi. Prvih 600 korisnika će moći besplatno pogledati FFC 13 koji ovog petka 6.6. od 20 sati počinje u zadarskoj dvorani Krešimir Ćosić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI