Kreće drugi krug nagradne igre "Upoznaj Stipu Miočića"!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.07.2014 11:59h Autor:

Stipe Miočić

Velika UFC-ova zvijezda Stipe Miočić ovog kolovoza prvi put u životu stiže u Hrvatsku, a Fight Site vam daje priliku da upoznate petog teškaša svijeta i da se družite s njim u ponedjeljak 4. kolovoza u središtu Fight Channela te da osvojite poklon paket koji sadrži majicu s likom Stipe Miočića, potpisani poster i autogram kartu!


Prvi krug nagradne igre održali smo prekjučer, a zadatak je bio napisati u kratkim crticama zašto biste baš VI željeli upoznati Stipu Miočića.


Izabrali smo najboljih pet odgovora, a sa Stipom će se u ponedjeljak družiti:


1. Mario Sučić
2. Dag Kirin
3. Ante Vojković
4. Andrej Maričić
5. Mladen Tadić


Međutim, svi oni koji nisu danas osvojili priliku za druženje s Miočićem mogu sudjelovati u narednim krugovima nagradne igre, a kako su se mnogi sudionici prvog kruga zaista potrudili, ostale izvrsne odgovore čekat će potpisani poster s likom Stipe Miočića sljedeći tjedan od srijede u središnjici Fight Channela (Vukovarska 269D, 6. kat)!


Danas idemo dalje sa sljedećim krugom, a zadatak je još jednostavniji! Sve što morate je točno odgovoriti na nagradno pitanje koje glasi:


Iz kojih mjesta u Hrvatskoj dolaze Stipini majka i otac?


Svoje točne odgovore zajedno sa svojim imenom i prezimenom šaljite na [email protected]


Prvih točnih pet odgovora osvaja "meet and greet" sa Stipom Miočićem u ponedjeljak u 18 sati kao i vrijedan i vrlo ograničen poklon paket!

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI