Kreće Admiral Markets Fight Night u Portorožu!

Vijesti iz regije 18.08.2012 16:34h Autor:

Admiral Markets Fight Night

Samo nas nekoliko sati dijeli do velike borilačke priredbe u slovenskom Portorožu – Admiral Markets Fight Nighta koja starta točno u 21h.

Slovenskoj publici će sjajan popis borbi biti zanimljiv prije svega zbog nastupa u glavnom meču večeri njihovog ponajboljeg udarača Mirana Fabjana. "Rockyju" neće biti nimalo lako ostvariti pobjedu pred vlastitom publikom jer će na drugoj strani ringa stajati odlični tamnoputi Švicarac Yoann Kongolo. Co-main event je rezerviran za slovensko-talijanski dvoboj Jasmina Bečirovića i Umberta Luccija.

Da bi zadovoljili apetite hrvatske publike organizatori su na fight card uvrstili čak tri naša borca. Posebnu pažnju će izazvati dvoboj Roka Štrucla i Cro Copovog sparing partnera Igora Mihaljevića. Štrucl je ranije ove godine svladao bivšeg OFC-ovca Mladena Kujundžića pa će Mihaljević imati priliku osvetiti poraz svog sunarodnjaka i vratiti se u pobjednički niz nakon nekoliko lošijih rezultata u posljednje vrijeme.

Drugi hrvatski predstavnik je Opatijac Ivan "Grozni" Stanić. Njega očekuje obračun protiv solidnog Slovenca Francija Grajša, dok ćemo u jednom od uvodnih dvoboja vidjeti i Daniela Grabara koji će u ring ući također protiv Slovenca, Tonija Šudea.

Zbrojeno, Admiral Markets Fight Night pruža za svakoga ponešto i definitivno je priredba koju valja pogledati. Na Fight Siteu već u nedjelju ujutro pročitajte rezultate i detaljniji izvještaj!

Admiral Markets Fight Night:

Miran Fabjan vs. Yoann Kongolo
Jasmin Bečirović vs. Umberto Lucci
Rok Štrucl vs. Igor Mihaljević
Franci Grajš vs. Ivan Stanić
Samo Petje vs. Fabio Di Marco
Grega Smole vs. Francesco Tadiello
Redžo Ljutić vs. Luca Grusovin
Amen Brkić vs. Enver Rexepovski
Toni Šude vs. Daniel Grabar

 

 

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI