Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kreće s radom Boksački klub Dinamo, na otvaranju slavne “face” | Fight Site

Kreće s radom Boksački klub Dinamo, na otvaranju slavne “face”

Vijesti iz regije 11.11.2016 16:04h Autor:

BK Dinamo

Službeno predstavljanje Boksačkog kluba Dinamo održat će se idućeg utorka u 19.00 sati u dvorani Boksačkog kluba Gladijator, Ilica 298.

Događaju će nazočiti, osim niza istaknutih pojedinaca iz svijeta borilačkih sportova, naš legendarni boksač Željko Mavrović, hrvatski olimpijci Filip Hrgović i Božo Starčević, igrači i stručni stožer Futsal Dinama te Dinamovci Tomo Šokota, Dario Šimić i Silvio Marić.

“Nakon što smo u samo dvije godine, krenuvši od nule, od Futsal Dinama stvorili konkurenta za naslov prvaka Hrvatske, svoju ljubav prema sportu i Zagrebu želimo pretočiti u još jedan ambiciozni projekt, Boksački klub Dinamo!

BK Dinamo osmišljen je kao sportsko okupljalište ljubitelja boksa i borilačkih sportova i prvenstveni nam je cilj djeci i mladima ovoga grada pružiti mogućnost bavljenja sportom, od natjecateljske do rekreativne razine. Otvoreni svim dobnim skupinama s posebnim naglaskom na klince od kojih, jednog dana, želimo stvoriti prave boksačke prvake.

U nastojanjima da vratimo transparentnost i vjeru u istinske sportske vrijednosti koje su nekada bile temelj zagrebačke kulture življenja, ovo je tek početak…..

Duh našeg kluba je duh gradskih ulica, Dinamo pripada onima koji ga vole bez interesa!”, stoji u priopćenju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI