Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kovačić se na Grand Fightu u Sračincu oprašta od ringa! | Fight Site

Kovačić se na Grand Fightu u Sračincu oprašta od ringa!

Vijesti iz regije 13.12.2012 04:47h Autor:

Grand Fight Sračinec

Iduće subote 22. prosincau dvorani osnovne škole Sračinec Fight Club "Kovačić" i Pit bull gym Sračinec organiziraju borilačku GRAND FIGHT – SIMPLY THE BEST priredbu gdje će borci F.C. Kovačić nastupiti protiv boraca iz Austrije,Mađarske i Švicarske.

Na toj priredbi jedan od osnivača i trener u F.C. Kovačić Siniša Kovačić imati će svoj oproštajni meč, odnosno posljednji puta će ući u ring kao borac .Siniša je 24 puta bio prvak Hrvatske u šest različitih borilačkih disciplina, prvak Mediterana u savate boksu, prvak Europe u savate boksu, prvak Europe u full contactu, interkontinentalni prvak u full contactu, svjetski prvak u kickboxingu – dva puta i svjetski prvak u K-1 disciplini.

Njegov protivnik u Sračincu biti će Rocco Cipriano, peterostruki svjetski prvak koji je 2007. godine Siniši nanio poraz u vrlo tijesnom meču nakon 12 rundi upravo za svjetsku titulu u full contactu u Švicarskoj

Na istoj priredbi nastupiti će i Mario Agatić, Jurica Škoranec, Jasmin Škoranec, Tomislav Liber, Dominik Dolenc, Vilson Kuqi, Kelemen, Kostel i Vrbanec. Svoj nastup imati će i mačevalačko društvo "Kensei" iz Varaždina, Varaždinske mažoretkinje, a voditelj priredbe biti će Trpimir Vicković Vicko. Vrata dvorane otvaraju se u 17, a početak priredbe je u 18 sati. Cijena ulaznice je 30 kn i moći će se kupiti na ulazu u dvoranu te u fitness centru XXL i caffe baru Zeus u Sračincu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI