Vaso nije uspio! Koreshkov atraktivno nokautirao Bakočevića nakon samo minutu borbe

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.07.2018 22:37h Autor:

Bellator 203

Vaso Bakočević nije uspio napraviti iznenađenje u svom prvom nastupu unutar druge najveće svjetske promocije, Bellatora. Njega je savladao bivši prvak Andrey Koreshkov, nokautiravši ga nakon samo minutu borbe.

Prema informacijama koje smo dobili iz Italije, Bakočevič je u borbu ušao otvoreno kao što je i najavio, no već od samog početka vidio se veliki deficit u veličini, odnosno dužini ekstremiteta. Rus je iskusno borbu postavio na distancu koja mu odgovara te pravovremenim kretanjem nije dozvoljavao Crnogorcu da ga na bilo koji način ugrozi.

Nažalost po Bakočevića, nije dugo trebalo da upozna sav raskoš talenta njegovog protivnika. Isteklo je tek par sekundu više od prve minute borbe, kad je Koreshokov pogodio kirurški precizan kružni udarac nogom, nakon kojeg Bakočević nije bio sposoban dalje nastaviti borbu, odnosno sudac je pravovremeno reagirao i sve to prekinuo. Crnogorac je primio udarac točno u jetru te je doslovno odletio do ograde kaveza, gdje se mogao samo “sklupčati” i čekati da dođe do prekida, što se i dogodilo.

Ipak se ispostavilo kako je Bakočević dobio previše iskusnog i kvalitetnog protivnika za svoj prvi nastup u Bellatoru, posebno ako znamo da je i veći od njega te da bi se Bakočević vjerojatno puno boje snašao u lakoj ili čak perolakoj kategoriji, ukoliko bi svoje tijelo doveo do situacije gdje može skinuti kilograme za neku od njih.

Više informacija o samoj borbi, kao i prve snimke, trebali bismo imati uskoro, najkasnije u sutrašnjim ranojutarnjim satima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI