Kladionice rekle svoje: Soldić i Račić favoriti u sutrašnjim mečevima na KSW-u

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.04.2018 10:28h Autor:

Roberto Soldić

Ovog vikenda, točnije u subotu 14. travnja, će se održati KSW 43 na kojem ćemo pratiti nastup čak dvojice hrvatskih MMA boraca i dvojice nekadašnjih FFC prvak (Soldić je aktualan).

U sunaslovnoj borbi večeri Roberto Soldić će prvi puta braniti pojas KSW prvaka u velter kategoriji protiv Južnoafrikanca Dricusa Du Plessisa.

U jednom od ostalih dvoboja, ovaj put u bantam diviziji, gledat ćemo i Antuna Račića. “Killer” će se sučeliti s domaćim borcem Kamilom Selwom.

S obzirom da su mnoge europske online kladionice u svoju ponudu uvrstile i ova dva para, odlučili smo vidjeti kako stoje naši borci – jesu li favoriti ili “underdogovi”?

“Bookmakeri” su očito procijenili kako je “RoboCop” priličan favorit u dvoboju protiv Du Plessisa. Pa se tako kvota na njegovo slavlje kreće od 1.33 do 1.40. Dok je koeficijent na pobjedu njegovog protivnika od 2.75 pa sve do 3.20.

I dubrovački borac je favorit u svom meču protiv Selwe. Koeficijent na slavlje “Killera” se kreće od 1.70 do 1.75. S druge strane, ukoliko smatrate da Račić neće stići do pobjede možete “gađati” slavlje njegovog protivnika na kojeg se nudi 2.00.

Roberto Soldić vs. Dricus Du Plessis 1.35 – 3.35
Antun Račić vs. Kamil Selwa 1.73 – 2.00

“Killer” najavljuje novi KSW trijumf: “Protivnik je dobar, ali ja sam bolji!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI