Kladionice rekle svoje: Cro Cop je priličan favorit protiv Nelsona!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.02.2019 14:26h Autor:

Roy Nelson i Mirko Cro Cop Filipović

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović je priličan favorit u meču protiv Roya Nelsona koji ćemo ovog vikenda pratiti na Bellatoru 216. Kladionice su u ponudu uvrstile sve mečeve glavnog dijela programa eventa u Uncasvilleu, a među njima je i revanš između Cro Copa i Big Countryja.

“Bookmakeri” na pobjedu hrvatskog borca nude oko 1.45, što govori kako je Filipović prilično uvjerljiv favorit u njihovim očima. Ukoliko vjerujete da će Cro Cop izgubiti prvi put u karijeri u jednom revanšu , onda ćete na slavlje Nelsona dobiti kudikamo povoljniju kvotu. Ona se kreće od 2.60 pa sve do 2.80.

Statistika svakako ide našem borcu u korist. Osim što ima 9 pobjeda u nizu i ne zna za poraz od 2013. godine, Cro Cop nikada nije izgubio u jednom revanšu. “Big Country” je u jedinom do sada u karijeri poražen od Matta Mitrionea.

FS Anketa: CRO COP ili BIG Country u revanšu?

Zanimljivo je provjeriti i ostalu ponudu mečeva Bellatora 216. Ukratko, Page je favorit protiv Daleya, Minakov priličan favorit protiv Konga, a Rus Amosov bolje stoji u očima “bookmakera” od bivšeg UFC-ovca Erika Silve. Ponudu provjerite u nastavku…

Mirko Filipović vs. Roy Nelson 1.45 – 2.75
Paul Daley vs. Michael Page 2.75 – 1.45
Cheick Kongo vs. Vitaly Minakov 4.45 – 1.21
Erick Silva vs. Yaroslav Amosov 2.95 – 1.40

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI