Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kladionice kažu da je Aleksandar Rakić je ogroman favorit u meču protiv Manuwe | Fight Site

Kladionice kažu da je Aleksandar Rakić je ogroman favorit u meču protiv Manuwe

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.05.2019 14:44h Autor:

Ilustracija

Samo nas nešto više od dva tjedna dijeli do novog dolaska elitne svjetske MMA promocije u Švedsku. Ericksson Globe Arena će ponovno ugostiti UFC-ovu karavanu te će ovaj put ponuditi nastupe čak tri regionalna MMA borca: Aleksandra Rakića, Darka Stošića i Damira Hadžović.

Rakića u četvrtom UFC nastupu čeka veteran Jimmi Manuwa, Stošić će se nakon oporavka od ozljede prsnog mišića sudariti s Devinom Clarkom, a Hadžovića ćemo praititi u meču protiv Christosa Giagosa.

U ovom trenutku su svjetske online kladionice u svoju ponudu uvrstile tek meč Rakić vs. Manuwa, koji se nalazi na glavnom popisu borbi i jedan je od tri meča poputeške kategorije na “main cardu”. Ako pitate “bookmakere” Srbin s austrijskom putovnicom je priličan favorit protiv UFC veterana iz Engleske.

Pa je tako koeficijent na pobjedu Aleksandra Rakića 1.36, dok je onaj na slavlje engleskog nokautera čak 3.20. I ove kvote pokazuju koliko analitičari cijene ono što je do sada napravio borac iz Beča.

Podsjetimo, u tri dosadašnja nastupa u Octagonu je ubilježio tri impresivne pobjede. S druge strane ne čudi da je Manuwa priličan “underdog” s obzirom na za njega katastrofalan niz od tri uzastopna poraza, od čega su dva stigla nokautom.

Rakić u profesionalnoj karijeri ima 11-1, a Manuwa je na 17-5.

Aleksandar Rakić – Jimi Manuwa 1.36  3.20

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI