“Killer” prije debija za KSW: “Ne vjerujem da ću imati problema”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.10.2017 11:18h Autor:

Screenshot

“Spreman sam iako sam ovu borbu prihvatio prije desetak dana. Naravno, nije bio vremena za prave pripreme, ali, kako sam imao nedavno borbu, u treningu sam te spreman. Jedan od razloga zbog čega sam prihvatio borbu jest činjenica kako se radi o KSW organizaciji, a to je najbolja europska organizacija s kojom sam potpisao ugovor za dvije borbe”, izjavio je ponajbolji hrvatski MMA borac u nižim kategorijama Antun Račić u razgovoru za Dubrovački Vjesnik.

“Killer” je meč protiv opasnog Azora Azhieva, koji mu slijedi narednog vikenda u dublinskoj 3Areni, prihvatio prije samo desetak dana, kao zamjena u posljednji trenutak. No, neovisno o kratkom vremenu za pripremu, ponuda KSW-a se ne odbija. Posebno kada je u pitanju nastup na jubilarnoj 40. priredbi.

“Ovo u Dublinu je 40. KSW priredba. KSW radi pravi spektakl. Na prethodnoj, 39. priredbi, koja je održana na stadionu u Varšavi bilo je gotovo 58.000 ljudi. Anzor Azhiev je Čečen, koji živi u Poljskoj. Borac je upravo KSW organizacije. Sve svoje borbe odradio je na priredbama KSW-a. Dobar je. Dosta je agresivan. Slični smo. Ipak, ne vjerujem da ću imati problema u nedjelju te očekujem novu pobjedu”, dodao je Dubrovčanin iz Gladijatora.

Račić je posljednji put nastupio na priredbi Superior FC 18 u rujnu mjesecu, kada je svladao njemačkog borca Tobiasa Hubera jednoglasnom odlukom sudaca. Ovo će mu biti 29. ulazak u profesionalno borilište. KSW 40 je na rasporedu u nedjelju 22. listopada u Dublinskoj 3Areni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI