“Killer” najavio veliku borbu: Hoće li za deset dana debitirati za moćni KSW?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.10.2017 15:03h Autor:

Antun Račić

Najbolji hrvatski MMA borac u bantam kategoriji Antun Račić, je na svom službenom Facebook profilu u četvtak najavio veliku vijest čije će detalje uskoro objaviti.

“Killer” nije želio otkriti sve pojedinosti, no ako barem malo uključite mozak, nije teško povezati sve detalje u jednu cjelinu.

“Sljedeća borba će biti na velikom eventu. Opet u meč uskačem uz posljednji trenutak, no spreman sam. Uskoro slijede detalji”, stoji u poruci u kojoj je Račić objavio i zastavu Irske.

S obzirom da moćni poljski KSW, upravo 22. listopada, odnosno za samo deset dana, upravo u irskom Dublinu, u 3Areni, održava svoju prvu priredbu u ovoj zemlji, nije teško pretpostaviti da ćemo Račića vrlo vjerojatno vidjeti upravo na toj priredbi.

Popis borbi za KSW 40, koji predvode Mariusz Pudzianowski i James McSweeney, je očekivano gotovo punjen (i to naravno već tjednima). No ipak Poljak Anzor Azhiev, prema službenim stranicama promocije, i dalje nema protivnika u meču do 66 kilograma.

Radi se o 27-godišnjem borcu rođenom u poljskoj Varšavi koji za sada u profesionalnoj karijeri ima 7-2. 2015. je svladao Crnogorca Vasu Bakočevića prisiljavanjem na predaju (arm triangle choke), a gotovo sve mečeve u profesionalnoj karijeri je odradio upravo u KSW-u. Posljednji put je za poljsku promociju nastupio u travnju kada je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Kamila Selwu.

Dubrovčanin je trenutačno na 19-8 u profesionalnoj karijeri uz slavlje u posljednjem meču koji je odradio na Superior FC 18 priredbi u rujnu. Tada je odlukom sudaca bio bolji od Tobiasa Hubera.

Naravno, za sada nema nikakvih potvrda da će “Killer” nastupiti na KSW-u 40. Stoga i mi s velikim nestrpljenjem čekamo konačnu veliku vijest jednog od naših najboljih MMA boraca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI