Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kickboxing Prvenstvo Hrvatske 2016- Rezultati | Fight Site

Kickboxing Prvenstvo Hrvatske 2016- Rezultati

Vijesti iz regije 02.05.2016 10:01h Autor:

PH Poreč 2016

Hrvatska državna prvenstva koja su se u subotu 30. travnja 2016. godine održala u porečkoj sportskoj dvorani “Veli Jože” okupila su čak 222 borca iz ukupno 50 klubova sa svih strana države, piše crokickboxing.

Na rasporedu su bili mečevi u tri discipline: low kick za seniore, point fighting za juniore te light contact za starije kadete. Ukupno se održalo čak 178 mečeva. Najviše pažnje očekivano odnijeli su borci u ringu ovog puta, a neki od njih su pružili zaista sjajne nastupe.

Posebno treba istaknuti meč Andrej Kedveš VS Roko Doždor i Amel Dizdarević VS Tomislav Vuđan. Bile su to borbe koje su oduševile gledatelje u dvorani, a da su borci odradili mečeve bez kalkuliranja potvrđuje i činjenica da pobjednici iz tih okršaja, Kedveš i Dizdarević, nažalost zbog ozljeda nisu bili u stanju nastupiti u svojim finalnim borbama. Spomenimo i kako su se u ringu sučelile također Helena Jurišić i Nives Radić, koje su odradile sjajan meč.

23 borbe iz ringa su prenošene na HKBS-ovoj Facebook stranici, a mogu se pogledati OVDJE.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI