Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
KBK Ameno organizirao humanitarnu akciju za dječji dom Maestral | Fight Site

KBK Ameno organizirao humanitarnu akciju za dječji dom Maestral

Vijesti iz regije 22.12.2015 15:36h Autor:

KBK Ameno u akciji

Dana 22. prosinca kick boksing klub Ameno iz Splita organizirao je među svojim natjecateljima veliku humanitarnu akciju za dječji dom Maestral iz Splita.

Na taj čin ih je potaknula emisija na lokalnoj TV postaji gdje se istaknuo problem što s tom djecom nakon 18-te godine kada moraju napustit dom i početi samostalno živjeti. Kako je to šok za mnoge mlade ljude grad Split i Solin su im dali na korištenje društvene stanove s tim da ih moraju sami opremiti s namještajem i bijelom tehnikom.

Klub Ameno je slijedom te vijesti odlučio pomoći te su suradnju najprije ostvarili s ravnateljem doma g. Grabarom. Nakon što su saznali potrebe tih mladih ljudi, u utorak je akcija i realizirana te su potrebne stvari kupljene i dovezene u Dom.

Najviše zadovoljstva je bilo zbog kupnje bijele tehnike, ali i nekoliko kutija svježeg voća te je na ovaj način dokazano da u srcima naših gladijatora u ringu udara humano srce posebno za potrebite, naročito djecu.

Ovim putem su ljudi iz KBK Ameno pozivali druge borilačke klubove iz Splita, a i cijele Hrvatske da pomognu ljudima i djeci u nevolji, jer taj osjećaj kada pomognete nekome se ne može nadomjestiti nikakvim novcem.  Pao je i dogovor s ravnateljem da će ovo postati običaj za KBK Ameno na godišnjoj bazi.

U akciji su sudjelovali Mario Katić, Dino Taći, Tomislav Čikotić, Zvonimir Čikotić, Antonio Plazibat te dvojica trenera Milivoj Bajić i Veljko Vetma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI