Katana Cup Bohinj Open 2014

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.02.2014 10:45h Autor:

Katana Cup Bohinj Open 2014

Krajem ožujka, točnije 22. i 23. ožujka, u Bohinju će se održati borilački spektakl na kojem će se okupiti sve borilačke vještine.

Natjecanje organizira Akademija borilačkih vještina Bohinj, a u realizacije će sudjelovati Fight Channel i FFC. Naravno, ovo natjecanje ne bi bilo moguće održati bez pomoći Općine Bohinj, lokalnih turističkih organizacija, WKU – SLO, Slovenske MMA lige i Boksačkog saveza Slovenije.

"S razvojem vještina, nastankom borilački sportova i širenjem natjecanja borilačke su se vještine zatvorile u svoj krug. Taj krug želimo presjeći. Svaki borac ulaže veliki trud bez obzira na vrstu vještine kojom se bavi. U tome smo svi jednaki i to je vodilja našeg natjecanja.", rekao je predsjednik Organizacijskog odbora Janez Medja.

"Natjecanje će se odvijati tijekom cijelog vikenda. Subota je namijenjena karateu, a navečer ćemo ugostiti profesionalne borce. Na Katana PRO kupu će se održati 10 profesionalnih borbi. U nedjelju ćemo vidjeti mnoštvo zanimljivih amaterskih borbi. Vidjet ćemo borbe na tatamiju i u ringu (light i semi-kicklight, tajlandski boks, lowkick, MMA, K-1)."

Pravo nastupa imaju svi borci i zato organizatori pozivaju sve saveze i njihove članove da se odazovu ovom natjecanju.

"Na Katana PRO cup želimo dovesti i amatere i profesionalce. Imat ćemo i borbe za naslov prvaka u boksu, K-1 i MMA. U suradnji s Turističkom organizacijom Bohinja osigurali smo i posebnu ponudu u smještaju za sve natjecatelje, njihove obitelji i prijatelje. Umjesto uobičajene cijene od 30 Eura cijena je 16 Eura.", rekao je Janez Medja.

Više o natjecanju možete pronaći na http://www.katana-cup-bohinj.borilna-akademija.info/ te na mail adresi [email protected]

Smještaj možete rezervirati na [email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI