Kaszubowski: Hvala RoboCopu na lekciji, nadam se da ćemo se ponovno susresti!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.05.2019 16:05h Autor:

Photo: Ilustracija

Nekoliko minuta trebalo je Poljaku Krystianu Kaszubowskom da dođe k sebi nakon što ga je Roberto Soldić već u prvoj rundi teško nokautirao u međusobnom meču za pojas prvaka velter kategorije na KSW-u 49. Treneri su pokušavali objasniti do tada neporaženom Poljaku gdje se nalazi, no udarac koji je sjeo točno na bradu je bio silovit i izazivač neko vrijeme nije bio svjestan da je priliku za titulu već propustio.

Dana nakon što je doživio prvi poraz u karijeri 24-godišnji Poljak već gleda prema naprijed, prema budućnosti. Fanovima i javnosti se obratio preko poruke na službenom Facebook profilu u objavi u kojoj se osvrnuo na težak poraz.

Ekskluzivno – Soldić nakon novog brutalnog nokauta u KSW-u: “Nisam iznenađen, to sam i očekivao!”

“Osjećam se dobro, sa mnom je sve u redu. Jučer sam doživio svoj prvi poraz u profesionalnoj karijeri, ali takav je ovaj sport”, započeo je Kaszubowski koji je do sada imao savršenih 7-0, uz dvije impresivne pobjede nokautom u KSW-u.

Ovaj put se on našao prvi put na drugoj strani udarca. I zato se zahvalio “RoboCopu” na prilici, ali i lekciji koja će mu pomoći u budućnosti.

“Hvala ti Roberto Soldić za to što si mi dao priliku u ovoj borbi i hvala ti na vrijednoj lekciji koju ću iskoristiti u budućnosti. Nadam se da ćemo se jednog dana ponovno sastati”, dodao je Kaszubowski i zaključio:

“Htio bih iskoristiti ovu priliku da se zahvalim svojim trenerima i sparing partnerima na napornom radu tijekom pripremnog perioda. Hvala i vama moji dragi fanovi i prijatelji na potpori uoči borbe, ali i nakon nje. Nekada moraš napraviti korak unatrag, da bi mogao učiniti dva prema naprijed.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI