Karlo Caput odlazi u Johannesburg napasti pojas najjače afričke promocije

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.04.2019 18:48h Autor:

Karlo Caput

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih MMA boraca, Karlo Caput, za dva tjedna napasti će pojas prvaka Extreme Fighting Championship promocije. U pitanju je najjača afrička MMA organizacija, a protivnik Dubrovčaninu bit će Igeu Kabesa.

26-godišnji “Croatian Cowboy” do sada je odradio osam profesionalnih MMA borbi i u svima je upisao pobjedu. Svakim nastupom sve je više napredovao i tako je dogurao do prilike koju nije mogao propustiti. Ponuđena mu je borba za titulu prvaka izuzetno kvalitetne Extreme Fighting Championship organizacije. U pitanju je organizacija iz Južnoafričke Republike, uvjerljivo najkvalitetnija MMA organizacija na “crnom kontinentu”. Njihovi eventi redovito su rasprodani, produkcija je na visokom nivou, a već su “izveli” i nekoliko UFC boraca.

Caput će se boriti 4. svibnja u Johannesburgu, za titulu prvaka perolake kategorije. Nositelj pojasa koji će dubrovački borac pokušati osvojiti je Igeu Kabesa (11-1). Radi se o 25-godišnjaku koji je u nizu od tri pobjede. Jedini poraz u karijeri nanio mu je trenutni UFC borac, Danny Henry, no i Kabesa je njega jednom ranije savladao, tako da su 1:1. Sve svoje dosadašnje borbe odradio je u EFC-u, a šest pobjeda ostvario je prekidom. Kako je rodom iz Johannesburga, jasno je da Karlo odlazi na doslovno neprijateljski teren.

Za ovu borbu Caput se priprema u UFD dvorani u Düsseldorfu, u društvu svog sugrađanina Antuna Račića te Miloša Janićića, koji se priprema za svoj debi nastup u KSW-u. Na dnu teksta možete pogledati kratko predstavljanje Karlovog protivnika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

The OFFICIAL #EFC79 poster is here! 🇨🇩🏆 @igeu_smiley_kabesa vs @karlocaput 🇭🇷 🇿🇼 @thembagorimbo_mma vs @juniordedinho 🇧🇷

Objavu dijeli EFC Worldwide™ (@efcworldwide)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI