Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kamere Eurosporta stižu na Opatija Fight Night 5! | Fight Site

Kamere Eurosporta stižu na Opatija Fight Night 5!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.01.2013 14:49h Autor:

Samuel Pagal

Hrvatska i regionalna borilačka scena u 2013. godini definitivno će doživjeti svoj pravi procvat zahvaljujući sjajnim projektima koji su najavljeni, a sve započinje borilačkim spektaklom Opatija Fight Night 5 u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji 23. veljače 2013. godine.

Tog dana održat će se velika međunarodna borilačka priredba na kojoj će u suradnji sa SuperKombatom, jednom od najboljih svjetskih K-1 organizacija, biti održane i službene europske kvalifikacije u sklopu njihove potrage za novim svjetskim K-1 zvijezdama u teškoj kategoriji, ali i još veliki broj ostalih profesionalnih mečeva.

Da će se uistinu raditi o pravom spektaklu potvrđuje i službena informacija da je Eurosport, jedan od vodećih TV kanala u svijetu, također najavio svoj dolazak na Opatija Fight Night 5 gdje će se snimati sadržaj za njihovu iznimno gledanu dvosatnu emisiju Fight Club koja se emitira svakog četvrtka u udarnom terminu s početkom u 21 sat. Samuel Pagal, urednik Fight Cluba koji je vrlo dobro poznat svim gledateljima Eurosporta, potvrdio je svoj dolazak čak i pismeno, a u Opatiji bi trebao provesti tri ili četiri dana.

Najbolji mečevi s Opatija Fight Nighta 5 bit će tako dostupni na Eurosportu International, kao i na Eurosportu Asia – Pacific, što bi značilo da će scene iz Kristalne dvorane biti gledane u ukupno čak 75 država diljem svijeta na tržištu od približno 1,5 milijardi gledatelja!

Osim što je to sjajna prilika za sve borce koji će nastupiti na OFN-u 5, također će predstavljati i priliku za nevjerojatnu promociju Opatije i cjelokupne Hrvatske diljem svijeta na jedan sasvim novi način.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI