Kako će izgledati šampionski FFC pojasevi?!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.10.2014 16:38h Autor:

Ilustracija

Jedno od pitanja na današnjoj press konferenciji povodom FFC-a 14 u Ljubljani (ovaj petak) bilo je usmjereno i na šampionske pojaseve koji će se po prvi puta dijeliti u Final Fight ringu. Teo Mikelić i Samo Petje, odnosno Lemmy Krušič i Antun Račić, će borbama u Tivoliju riješiti dilemu tko je bolji, odnosno koja su dva prva FFC šampiona.

Glavna i odgovorna osoba promocije, gospodin Orsat Zovko nam je dao par informacija o pojasevima koji će pripasti šampionima, odnosno koju su priča za sebe.

"Šampionske pojaseve je izradila zlatarnica Rodić s kojom već druže vrijeme imamo partnerski odnos i koja se već dokazala na sličnim projektima. Oni su vrhunski odradili zadatak izrade K-1 WGP šampionskog pojasa koji je prošle godine u Areni osvojio Mirko Filipović. Nismo puno razmišljali nego smo bili sigurni da će nam oni raditi i pojaseve za FFC prvaka!"

Zovko je otkrio i nekoliko detalja o samoj izradi.

"Pojasevi su naravno jedinstveni, posebno dizajnirani i izrađeni na najkvalitetniji mogući način. Radi se o 24-karatnoj pozlati i vrhunskoj koži, a razlike u pojasevima kada govorimo o MMA, odnosno KB dijelu će biti u boji kamenja koji su također utkani u pojas. MMA pojasevi će imati crveno, a KB pojasevi plavo kamenje. Zlatni dio će biti kombinacija bijelog i žutog zlata", pojasnio je Zovko.

Službeno predstavljanje šampionskih FFC pojaseva će biti u petak, uoči borbi, a s obzirom na ozbiljnost i kvalitetu produkcije i ostalih detalja na Final Fight priredbama, ne treba sumnjati da će i šampionski pojasevi biti na najvišoj mogućoj razini.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI