Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kajmakoski: FFC 10 je nešto najveće u povijesti borilačkog sporta u Makedoniji! | Fight Site

Kajmakoski: FFC 10 je nešto najveće u povijesti borilačkog sporta u Makedoniji!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.12.2013 15:24h Autor:

Slobodan Kajmakoski

Dolazak Final Fight Championship borilačke organizacije u Makedoniju prema svemu sudeći trebao bi biti pravi pogodak. Zanimanje za FFC 10 je iznimno veliko, tome su pridonijele i prilagođene cijene ulaznice koje se kreću već od pet eura, a to nam je potvrdio i jedan od tamošnjih boraca.

Slobodan Kajmakoski poznat je i boljim pratiteljima hrvatske borilačke scene s obzirom na to da se već nekoliko puta borio na eventu koji se prethodnih godina održavao na Stella Maris stadionu u Umagu.

Ovog puta debitirat će u FFC-ovom ringu, a protivnik mu je pulski borac Teo Mikelić.

"Nastup u FFC-u mi je najveći uspjeh u dosadašnjoj karijeri. Već sad sam shvatio da su ljudi koji vode tu organizaciju pravi profesionalci, zadivljen sam kako sve funkcionira", rekao je na početku razgovora Slobodan.

"Pripreme za meč protiv Mikelića idu točno po planu, sve kako sam zamislio. Pripremam se u Bushido Gymu u Strugi, a spariram s Risteskim i Sabotskoskim u Skoplju."

"Pogledao sam nekoliko mečeva od svog protivnika, radi se stvarno o odličnom borcu koji dolazi iz dobrog kluba i definitivno ga ne smijem podcijeniti. Taktiku ću ipak zadržati za sebe, vidjet ćete sve ubrzo kad uđemo u ring", tajnovit je bio makedonski borac.

"Moram napomenuti kako su reakcije u Makedoniji na dolazak FFC-a zaista odlične. Svi komentiraju kako je ovo nešto najveće u povijesti borilačkog sporta u Makedoniji. Vjerujem da će dvorana biti potpuno ispunjena, a imat ću i ja osobno veliku podršku. Fanovi se već organiziraju za odlazak u Skoplje. Zbog toga želim još jednom zahvaliti FFC-u na pruženoj prilici, ali i svima onima koji mi pomažu tijekom ovih priprema", poručio je Kajmakoski zu razgovoru za Fight Site.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI