Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
K-1 Prvenstvo Hrvatske u subotu na TV-u | Fight Site

K-1 Prvenstvo Hrvatske u subotu na TV-u

Vijesti iz regije 12.04.2013 14:07h Autor:

Smoljan VS Mikelić (Photo by Fight Channel - Ivana Kaurloto)

Porečki King protekle je nedjelje u svom gradu u dvorani Veli Jože organizirao Prvenstvo Hrvatske u K-1 i kick light disciplini, a u večernjem terminu je održan tradicionalni memorijalni kickboxing turnir David Šain.

U sklopu njega održana su većim dijelom muška seniorska K-1 finala, od kojih je publici posebno zanimljiv bio okršaj između Manuela Smoljana iz Rovinja i Tea Mikelića iz Galižane pored Pule. Glavna borba večeri bila je ujedno i jedina po profesionalnim K-1 pravilima, a u njoj su nastupila dva poznata hrvatska teškaša.

Igor Mihaljević tom je prilikom uspio iznenaditi mnoge i sudačkom odlukom odnijeti pobjedu u meču protiv Mladena Kujundžića iz riječkog Dynamitea.

Snimke borbi koje su se održale u sklopu memorijala David Šain emitirat će se u subotu 13. travnja s početkom u 21 sat na TV postaji Kanal Ri koji se može pratiti i na brojnim platformama kao što su MaxTV, Bnet TV itd.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI