K-1 objavio svoj popis zvijezda za Tokio, Cro Copu neće biti lako!

Vijesti iz regije 15.08.2012 07:12h Autor:

Mirko "Cro Cop" Filipović

K-1 je ovog tjedna objavio deset imena koja će nastupiti u Tokiju na njihovom World Grand Prixu, a čini se da njihov turnir ipak neće biti toliko nezanimljiv, kao što se donedavno smatralo.

Mirko Filipović definitivno je jedno od najpoznatijih imena koje će 14. listopada nastupiti u Tokiju na priredbi K-1 organizacije kada će se održati turnir sa 16 boraca koji će loviti titulu World Grand Prixa, ali konkurencija mu neće biti nimalo lagana.

Nakon što je It's Showtime prekinuo suradnju s K-1, Japanci su se okrenuli SuperKombatu i nizozemskom klubu Chakuriki Gymu, pa su ovog tjedna napokon mogli objaviti dio popisa boraca koji će nastupiti za dva mjeseca u glavnom japanskom gradu.

Parovi trenutno još uvijek nisu poznati, ali vjerojatno će se znati tko se s kime bori tek kada upotpune popis boraca sa 16 imena, a to bi trebalo biti najkasnije do kraja ovog mjeseca. U oči upada i nedostatak Marokanca Badr Harija koji se i dalje nalazi iza rešetaka i čini se kako su ga organizatori definitivno prekrižili kada je u pitanju event u Tokiju.

Popis boraca za K-1 WGP:

Hesdy Gerges

Raul Catinas

Dževad Poturak

Ben Edwards

Paul Slowinski

Mirko Cro Cop

Daniel Ghita

Sergei Laschenko

Catalin Morosanu

Benjamin Adegbuyi

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI